Meld deg på uttak (uttaket er stengt - neste uttak er i august)

Hvordan bli med på ett av lagene? 

To ganger i året gjennomfører vi uttak for alle lagene – i august og januar. Vi publiserer et skjema her på nettsiden hvor du må registrere deg. Noen av lagene kan imidlertid ha ledige plasser utenom disse uttaksperiodene. Du kan kontakte oss på kontakt@volley.osi.no for å få informasjon om tilgjengelige plasser.

Se alle lagene våre her.


Kan du bli med selv om du ikke er student? 

OSI Volleyball krever at minimum 80 % av lagets medlemmer skal være studenter. Plassene på lagene er derfor kun tilgjengelige for studenter som kan fremvise gyldig studentbevis. Imidlertid kan det være mulig for ikke-studenter å bli med i klubben dersom de deltar på de høyeste divisjonene og bidrar til å heve spillets nivå.


Kan du kun være med på en halv sesong?  

Det går fint, men det er viktig at du informerer treneren din om dette under uttak,. Ved et stort antall spillere på uttaket, er det mulig at du ikke blir prioritert til laget.


Hvor mye koster det å være med?

Hvor mye det koster å være medlem i OSI Volleyball er avhengig av om du er student eller ikke, og om du har krav på andre typer rabatter enn studentrabatt. Få en oversikt over kostnader her.