OSI - Oslostudentenes Idrettsklubb


OSI Volleyball er en undergruppe av OSI (Oslostudentenes idrettsklubb), som er en av landets største idrettsklubber. Målet til OSI er å kunne gi et tilbud til alle – uansett form, ferdigheter og ambisjonsnivå. Klubben er drevet av og for studenter og kan derfor tilby trening og mosjon i et aktivt og godt studentmiljø, der det sosiale er en viktig del ved siden av det idrettslige.

OSI er medlem av Norges idrettsforbund og er tilknyttet særforbundet Norges Studentidrettsforbund (NSI), som er paraplyorganisasjonen for alle norske studentidrettslag. I tillegg er OSI Volleyball tilknyttet Norges Volleyballforbund (NVBF)

OSI Volleyball tilbyr volleyball på alle nivåer, med syv damelag, fem herrelag, et nybegynnerlag og paravolley; et tilbud for utøvere med funksjonsnedsettelse.


Se lagene våre her


OSI er en studentidrettsklubb som mottar støtte på bakgrunn av at man er studenter. Vi tar hovedsakelig inn studenter i klubben, men det kan gjøres unntak i de høyeste divisjonene, om det er nødvendig for å opprettholde våre sportslige prestasjoner.


Bildet er fra Student EM i Polen, Łódź, 2022. OSI stilte her med lag på bade herre- og damesiden.