Trondheimstur, veldedighetshelg og studentoppgjør

Postet av Volleyball den 4. Nov 2021

(Foto: NTNUI Blits/ Jonas Schwarzwälder)

Trondheim er kjent for å være studentby nummer 1 i Norge, men kan de spille volleyball? Det var et av flere temaer i bilene på vei oppover til trønderbartenes hovedstad. Før vi kommer tilbake til svaret, må det snakkes litt om andre ting.

Forrige uke hadde NTNUI volleyball sitt største engasjement rundt rosasløyfe-aksjonen noensinne. Det er viktig å sette fokus på dette og vi OSI har vært med vi også. Rosa trening ble gjennomført i noen små og vel tettsittende t-skjorter og singleter. Takk til damene som lånte oss disse, dere vet hvem dere er! Vår eminente trener Halvor hadde også sagt at for hver som stilte med rosa trøye, skulle han donere 100kr til OSI volleyball sin innsamling. Dette resulterte i rekordoppmøte på trening og alle iført rosa. Takk for Halvors bidrag på 1700kr.

Stemningen var bra etter en god treningsuke og vi satte oss i biler og på fly og reiste oppover mer mannsterke enn NTNUI klarte å stille til kamp.

Det var rettet stor oppmerksomhet til oppgjøret i Dragvoll. OSI stilte med fire tidligere NTNUIere som hadde blod på tann, resten av laget vil bare gruse alle uansett hvor de er fra. NTNUI startet med ett tungt servepress i første settet og vi falt litt bakpå fra start. Tidlig i settet smalt midtspiller Cato på NTNUI til på en shoot som traff legger Palm midt i ansiktet. Etter denne var ristet bort, klarte vi å hente oss inn og spilte helt jevnt med NTNUI ut første sett. NTNUI tok settet med samme margin som de hadde åpnet med. Andre settet styrte vi helt klart. Her vartet midtspillerne Lars Holing og Mads Sundseth opp med en haug med gode blokk- og angrepspoeng, Helge slo ballen fra pipe ned på 3,5m, Runar trøkket til på serve og Timothy viste at hvite menn kan fly. Hallen var fullpakket, og stemningen var til å ta og føle på. Cheerleadere som var lovet fra NTNUI på forhånd var ikke å se, her må vi si at NTNUI skuffet, men nok om det. 

Tilbake i kampen sto det nå 1 – 1 i sett og man kan si vi styrte kampen på godt og vondt. I tredje settet klarte vi dessverre ikke å holde trykket oppe, litt mange egne feil resulterte i settseier til NTNUI og vi fikk fjerde settet til å hente oss inn. Det ble dessverre ikke noen storybook ending denne gangen og vi måtte se oss slått på bortebane. Vi tar med oss at vi viser utrolig bra toppnivå og at når NTNUI kommer til oss i februar, så skal vi vise hva OSI er gode for. Vil her bruke en liten setning på å gratulere lille Palm for at han ble kampens MVP, for så å rette fokuset over på at vi hadde flest serve ess i kampen, så for de som valgte oss, takk for tillitten. De som ikke hadde oss, synd for dere!

Etter kampen samlet vi oss i skammekroken og fikk klar beskjed om at vi måtte trene mer på å holde energinivået oppe igjennom hele kampen. Dette blir fokuset fremover og vi trente godt på dette på felles vors og bytur med NTNUI herrene. Turene hjem er ikke så mye å rapportere fra, så takk for oss for denne gang, dere hører fra oss allerede til neste helg. Da går turen til Sandnes og åttedelsfinale i NM.


OSI H1, Herman Palm 


Hvis man vil se bilder fra kampen har NTNUI Blits lagt ut en rekke bilder her: https://www.mediearkiv.ntnui.no/Volleyball/2021/Pink-Ribbon-Week/H-Elite-vs-OSI/Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.