Nå kan bedrifter sponse 1. divisjonslagene våre!

Postet av Volleyball den 16. Jun 2024

Nå søker herre- og damelagene i 1. divisjon sponsorer! Etter flere år uten sponsorer har vi nå valgt å investere tid i å finne støttespillere. Som et studentidrettslag med spillere på studentbudsjett, ser vi at sponsing kan lette økonomien for våre medlemmer og gjøre 1. divisjon enda mer attraktiv ved å dekke noen av utgiftene.

Ved å sponse OSI Volleyball, Norges største volleyballklubb, får bedrifter muligheten til å nå ut til en engasjert og ettertraktet målgruppe av studenter i Oslo. Vi tilbyr flere eksponeringsmuligheter for bedrifter.

Les mer om fordelene og mulighetene her.




Det nye styret er i gang med å tilrettelegge for klubbens medlemmer!

Postet av Volleyball den 1. Mai 2024

Styret 2024


Styret i OSI Volleyball ble valgt i starten av januar 2024. De arbeider aktivt for å skape en inkluderende og engasjerende klubbopplevelse for alle medlemmene våre.

Med fokus på daglig drift, økonomistyring og planlegging av varierte aktiviteter, som uttak, treninger, turneringer og sosiale arrangementer, legger de til rette for en dynamisk og trivelig klubbhverdag. De er en dedikert gruppe med 12 representanter som jobber for å sikre et mangfoldig tilbud som gir medlemmene våre en meningsfull og givende volleyballerfaring. 

Les mer om styrerepresentantene her.