Reisebrev H1- sesongens første kamp

Postet av Volleyball den 14. Okt 2021

Ett reisebrev tur/retur det kalde nord.

Studentklubb er studentklubb, vi på OSI Herrer Elite ble strukket litt tynn i serieåpningen. Det var nemlig slik at vi måtte dele oss litt for å kunne ha ett lag som stilte til serieåpning og ett lag som skulle gå hele veien å vinne student-NM! Vi klarte i hvert fall å vinne på hjemmebane og All star- laget var fullt av våre menn!

Vi slapp å kjøre eller ta hurtigruten til Tromsø denne gangen (folk på laget har tydeligvis prøvd begge deler). Anbefales ikke å kjøre var dommen, hurtigruten uten storm var en fin masterskriving-opplevelse ble det sagt. Men helt lett var det ikke å fly heller, munnbindpåbud eksisterer fortsatt noen steder, (hvem skulle trodd det?). Å komme seg til Gardermoen fra Nasjonalteateret var ikke bare lett det heller. Følge med på hvilket tog man skal ta når det er flere spor er også forvirrende. Undertegnede lot tre tog kjøre forbi bak seg før han oppdaget at det neste toget han kunne ta ville være fremme på Gardermoen 12:17, flyet skulle gå 12:35. Heldigvis gikk flyet fra A2 og ikke de beryktede B-gatene. Resten av gjengen var litt mer rutinerte og det ble ikke rapportert om noen problemer, annet at Dansken flittig måtte dele ut sine dyrebare munnbind da nesten alle hadde glemt dette. Det ble tidlig rapportert fra de som reiste før på dagen at det i Nord-Norge er blitt kaldt! Vinterjakke på!

Tromsø by har bestemt seg for å at å være Nordens Paris ikke er nok, nå vil de bli verdens beste juleby. Dette går nå ikke an, som Tim påpekte gjentatte ganger: «alle byggene er jo så stygge». Undertegnede, som ikke er partisk i det hele tatt, vet at de ikke har sjans mot Drøbak. Mer om krigen kan man lese om her: https://www.nrk.no/tromsogfinnmark/tromso-gar-til-_julekrig_-mot-drobak-og-finland-_-vil-bli-juleby-nummer-en-1.15673609 Men en trivelig by, med noe overpriset øl er det nå. Etter middag på pastafabrikken for noen og Egon for andre, ble fotball, frisbeegolf  og sandvolleyball konsumert på diverse pcer og tv skjermer på rommene som oppladning før morgendagens kamp mot BK Tromsø.

Lørdagens begivenheter: Vi sto opp tidlig og spiste en god frokost som trener Halvor hadde vartet opp med. Han bodde i det han kalte for Penthousen sin, litt rart kallenavn når den var under bakken. Andre ville nok kalt den en kjellerhybel. Sove ræva gjorde han i hvert fall etter egen uttalelse. Der ble planene lagt og vi følte oss klar til kamp.

Når vi kom til hallen hadde BKT lagt ut det gode taraflex sportsgulvet så det ikke er tvil om hvilke linjer vi spiller på. Tromsø er flinke til å arrangere godt, men i et forsøk på å psyke oss ned, skrudde de av høyttaleren der vi skulle varme opp. Dette løste kaptein Ruben godt med å velge at vi skulle bytte side med dem etter trekningen. Selve kampen er det ikke så mye å rapportere om, Tromsø presset utrolig godt på serve, Timothy ble toppscorer og alle som reiste fikk prøve seg på banen. Gratulerer til Kåre og Jarle som debuterte i eliteserien!

Etter kampen fikk vi se en forrykende kamp mellom KFUM Volda og BKT damene, har kan det rapporteres om spektakulære forsvarshandlinger og hardtslående damer, takk for godt show og igjen gratulerer til BKT som vant den kampen også!

Vi dro samlet hjem. Her gikk det fort fra vi landet til vi igjen var samlet hos Halvor, denne gangen hjemme hos han i en mye bedre leilighet! Der heiet vi inn Anders og Christian som igjen er historiske. Mestvinnende lag i Europa noensinne, det er så rått! Etter det slukket vi sorgene våre og ser frem mot neste helg hvor vi tar imot Førde hjemme. Da er det bare å møte opp i Domus Athletica søndag 17.10 klokken 14:30 og heie oss frem!

OSI Herrer Elite, Herman.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.