Vi er på jakt etter ny dugnadsansvarlig!

Postet av Volleyball den 1. Okt 2017

Dugnadsansvarlig høres kanskje ut som en litt kjedelig tittel, men det innebærer alt annet enn kjedelige ting. En av de største ansvarsoppgavene dugnadsansvarlig har er gjennomføringen av VolleyUka (Norges største volleyballarrangement) i samarbeid med resten av styret, og andre OSIere. OSI har akkurat blitt tildelt to nye år som teknisk arrangør og skal i samarbeid med NVBF gjennomføre VolleyUka på enda bedre vis enn vi har gjort før.

Med et mål om langsiktig planlegging, ønsker Volleyballstyret å rekruttere en ny dugnadsansvarlig som får vært med på hele planleggingsfasen og gjennomføringen av VolleyUka. Du vil få god oppfølging av sittende dugnadsansvarlig, og ikke noe ansvar som du ikke er komfortabel med.

Som Dugnadsansvarlig vil du bli en del av Volleyballstyret som helhet, og dette er en fantastisk fin gruppe å være med i. Du vil delta på møtevirksomhet, samt sosiale arrangementer internt i styret, og hjelpe til med andre oppgaver der det trengs.

Dette vervet passer best for studenter som har mulighet til å være fleksible på dagtid. Dette er en av de mest organisatoriske vervene i styret, og ser veldig bra ut på en CV.

Hvis du er interessert: Ta kontakt med Marte Lund Saga på marte.lundsaga@gmail.com, eller tlf: 97413355

Håper å høre fra deg! :) 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.