Treningssamling 2018

Postet av Volleyball den 2. Okt 2018

Da var treningssamlingen med OSI volleyball over for i år! 

Lørdag morgen møtte vi på Domus Athletica til mye moro og volleyballspill. OSI var i år så heldig å ha Ragnar Wisløff som trener for helgen, og vår egen Håvard Svenning Berge som bidro med et lite styrke-/bevegelighets-opplegg. Gruppen ble delt i to, hvor den ene begynte med volleyballtrening med Ragnar mens den andre gruppen begynte med Håvard. Halvveis fram til lunsj byttet de om slik at alle fikk være innom begge postene. 

Til lunsj grillet vi grillpølser og serverte frukt, og sosialansvarlig Fredrik kjørte en quiz i siste del av lunsjen. Vi fikk besøk av OSI sin nye samarbeidspartner Clubassist, som stilte med diverse treningstøy og sko som medlemmene kunne kjøpe. 

Etter lunsj var det tid for teambuilding. Vi delte hele gruppen inn i fem lag. Lagene skulle så konkurrere i forskjellige oppgaver, og det virket som folk hadde det moro. Det var i alle fall veldig underholdende å se på! Vi avsluttet dagen i Domus med å dele inn i lag og spille mix-kamper. 

På kvelden hadde lagene avtalt vorspiel seg imellom, før vi alle møttes på Ophelia senere på kvelden.

Søndag morgen stod vi igjen klare for volleyballtrening på Domus. Ragnar kjørte et opplegg med alle sammen frem til lunsj. Vi satte oss ut i solen og spiste pølser, før vi gikk inn og spilte turnering resten av dagen. Oppmøte var veldig bra og stemningen var upåklagelig.


Vi gleder oss til neste OSI volleyball-arrangement! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.