SOSIALT


OSI er kjent for sitt fantastiske miljø, og i løpet av sesongen arrangeres en rekke sosiale arrangement for volleyball-gruppa. Dette gir spillere på ulike nivå muligheten til å bli bedre kjent med andre spillere i klubben. OSI Volleyball er en stor klubb, og det sosiale miljøet er utrolig viktig for oss! 


Treningssamling

På starten av sesongen tilbringer vi en helg sammen i Domus Athletica, hvor vi gjennomfører flere treningsøkter på tvers av lagene, teambuilding-aktiviteter, quiz og en fest på lørdagskvelden. Dette er en super anledning til å bli kjent med nye og gamle spillere i OSI Volleyball!

OSI-dager

På dager der OSI-lag har hjemmekamp, stiller vi opp på hverandres kamper og heier OSI fram til seier. Når det er kamper for 1.divisjonslagene trenger vi også ekstra funkehjelp for å arrangere kampene, så på kvelden kan det arrangeres lagvors (gjerne flere lag sammen), også møtes vi alle på byen på avtalt utested.  

Volleyuka

I januar hvert år arrangerer vi Volleyuka hvor dere kan jobbe for å få refundert kontigenten (se "Kostnader og refusjon" for mer info). Å jobbe dugnad sammen er en fin mulighet til å bli godt kjent med andre spillere på tvers av lag og kjønn. 

Bayer-cup

To ganger i året arrangeres det Bayer-cup. Her spilles det en internturnering hvor lagene blir delt inn på tvers av nivå, og fokus er på å bli kjent og å ha det gøy.

Julebord

I desember er det klart for julebord! Dette er en stor tradisjon i OSI Volleyball og alltid en kjempesuksess! Vi koser oss sammen med julemat, kaker, taler, musikk og dans til langt på natt. Før julebordet arrangerer de fleste lagene lagvors.

Våryr

Våryr er en felles fest for alle gruppene i OSI! Her er det gode muligheter for å bli kjent med mange andre mennesker som er like glade i en annen idrett som vi er i volleyball :) 

Sommeravslutning

På slutten av sesongen har vi sommeravslutning. Dette er en kombinasjon av trening og moro rett før sommerferien. Vi spiller volleyball, griller og koser oss sammen i det fine været for å takke for sesongen som har vært. 


Vinnere Bayercup V22