Prøvetreninger uke 3 & 4 / Try-outs week 3 & 4

Postet av Volleyball den 29. Des 2018

Vi vil åpne for prøvetrening i uke 3 og 4 hos de lagene som har plass til flere spillere. Disse ukene er det gratis inngang for nye spillere. Se etter en person i OSI-klær i resepsjonsområdet som vil slippe deg inn. Ta gjerne kontakt med treneren på det laget du vil prøve deg på på forhånd. 

Se her for treningstider. Vi trener i Blindern Athletica på mandager og tirsdager, og på Domus Athletica på onsdager og torsdager. 

Disse lagene har plass til nye spillere:

D7 - plass til mange - Kontaktperson: Pedram Mireftekhari, mireftekhari@gmail.com

D6 - Kontaktperson: Ingrid Thoner Karlsson, ingridthoner@gmail.com

H5 - midt/libero - Kontaktperson: Sondre Røyksund, Sondreroyksund@gmail.com

H4 - midt/dia - Kontaktperson: Carl Willem van Doorn, carldoorn@hotmail.no

H3 - midt/kant - Kontaktperson: Brendan Chen, brendantkchen@gmail.com


 ENGLISH

We will open for a new try-out period in week 3 and 4 at the teams who need more players. These weeks there will be free entry for new players. Look for a person in OSI-outfit in the reception area who will let you in. Please contact the coach in advance to let them know you're coming. 

You will find training schedule here.  We Train at Blindern Athletica on monday and tuesday, and at Domus Athletica on wednesday and thursday. 

These teams need more players: (D = women, H = men)

D7 - need players in all positions - Coach: Pedram Mireftekhari, mireftekhari@gmail.com

D6 - Coach: Ingrid Thoner Karlsson, ingridthoner@gmail.com

H5 - middle blocker/libero - Coach: Sondre Røyksund, Sondreroyksund@gmail.com

H4 - middle blocker/opposite - Coach: Carl Willem van Doorn, carldoorn@hotmail.no

H3 - middle blocker/outside hitter - Coach: Brendan Chen, brendantkchen@gmail.comFrivilligfest og årets beste dugnad!

Postet av Volleyball den 4. Des 2018

Vi trenger DEG!

Årets store dugnad nærmer seg med stormskritt, og vi trenger at nettopp DU melder deg til å jobbe!

VolleyUka er OSI Volleyballs største dugnad, og med det også vår største inntektskilde og ansikt utad. Det kommer flere tusen besøkende innom Ekeberghallen denne uken, og vi trenger din hjelp for at disse menneskene skal få en best mulig opplevelse av VolleyUka!


Se her for informasjon om hva som skjer under VolleyUka og hva vi trenger din hjelp til. Send mail til annelifg@gmail.com for å melde deg til dugnad. 


Har du hørt...

...at nytt av året er den O store frivilligfesten? Den blir arrangert på lørdag etter cupfinalene, og alle som har jobbet i løpet av uka er hjertelig velkomne. Det blir satt opp busser for de som jobber lørdagskvelden, og vi kan love en heidundranes fest for å feire en vel gjennomført uke!
Årsmøtepapirer 2018

Postet av Volleyball den 29. Nov 2018

Det nærmer seg årsmøte og vi håper så mange som mulig dukker opp.

Husk at årsmøte er deres sjanse til å påvirke hva klubben foretar seg. Bruk denne muligheten! 


Under følger papirene til årsmøtet: 

OSI Volleyball Årsberetning 2018.pdf

Grupperapport 2019.pdf

budsjett-2019-3.xlsx

Resultatregnskap-pr-avdeling.pdf

Årsmøte 2018.pdf


Sett dere godt inn i dokumentene før årsmøtet så vi får sikret en smidig gjennomgang. 

Vi gleder oss til å se mange av dere der! Informasjon om VolleyUka!

Postet av Volleyball den 8. Nov 2018

Vil du ha mer informasjon om VolleyUka? Se nedenfor!


NB! Fristen for å få førsterett på dugnadsjobbing er den 15. Desember. Etter dette åpner vi for at eksterne kan melde seg på. Det er altså lurt å være tidlig ute! 


VolleyUka 2019 varer en hel uke fom. mandag 7. januar til søndag 13.januar.

Mandag: 

Vi skal holde på med opprigg i hallen fra kl.13-kl.17! Etter dette er bedriftsturnering i hallen. Her skal vi være med på å holde turneringen gående med både sekretariatsfunksjon og dømming av kampene. Bedriftsturneringen varer fra kl.17.00 - 23.00. 


Tirsdag:

Denne dagen skal vi ferdigstille kamparena til EM-kvallik. Det er kun jobb på dagtid denne dagen, da vi må være ferdig med opprigg kl.16.00. Rigging av kamparena er derfor satt opp fra 10.00 - 16.00. Fra kl.15.00 er det trening for finalelagene i EM, så her er det også mulig å få med seg en volleyballtrening på høyt nivå. 


Onsdag:

Norge spiller EM-kvalifisering! Derfor trenger vi mange til å hjelpe til som banemannskap, billettselgere, vakter, kiosk, osv. Tenk å få sett en internasjonal kamp på skyhøyt nivå, samtidig som du kan tjene inn depositumet ditt! 

Oppmøte kiosk: 15.00

Oppmøte billettselgere, banemannskap og vakter: 15.30

Dersom du skal jobbe på denne dugnaden bør du sette av hele kvelden. 


Torsdag: 

Denne dagen starter vi opp kl.08.00 med rigging i hallen. Her trenger vi mange til å hjelpe oss. Banen som ble brukt til EM-kvalifiseringen skal flyttes, tribuner må flyttes, og hallen skal være klar til turnering for Folkehøgskoler fra kl.14.00. Vi trenger dermed noen i sekretariat for turneringen mellom kl. 14.00 og 19.00. Arbeidet fortsetter også etter turneringen, med ferdig opprigg av baner og arena til NM for regionlag. Denne dagen kan du altså jobbe helt fra kl.08.00-23.00 med ulike ting. Spesifiser derfor gjerne om du vil være med på opprigg på morgenen, Folkehøgskoleturnering (inkl. kiosk), eller opprigg på kvelden. Det er mulig å være med på flere aktiviteter for å tjene inn mer penger når man først er i hallen. 


Fredag:

NM for regionlag U16 begynner! Det skal være åpningsseremoni kl.10.00 og deretter begynner kampene! Kampene går fra litt over 10.00 til ca.19.00/20.00. Derfor har vi delt sekretariatsfunksjon, og baneansvarlig i to vakter (enten fra 09.00-15.00, eller fra 15.00-20.00). Ønsker du likevel to vakter på rad er det bare å si ifra! Man kan også jobbe i kiosk, eller med billettsalg! 


Lørdag: 

Cupfinale! 

Denne dagen trenger vi mange frivillige til å jobbe i hallen! Det skal både spilles NM-regionkamper på morgenen, og cupfinale på ettermiddagen. Vi trenger sekretariat, banemannskap, kioskselgere, billettselgere, vakter, osv. Det er mulig å jobbe fra så tidlig som 07.30 fram til ca. midt på dagen, eller fra midt på dagen og utover ettermiddag/kvelden. Hvis du ønsker å være banemannskap (balltriller, mopper, sekretariat osv) må du sette av hele dagen, og være fleksibel (man vet aldri hvor mange sett som spilles). 


Husk at det er fest for de frivillige lørdag kveld!

OSI har satt av masse penger til å holde en fest for alle de frivillige som jobber under VolleyUka, og dette blir helt sykt bra! Vi setter opp busser som tar deg direkte fra Ekeberghallen til fest dersom du jobber frivillig på lørdagen. 

Det blir kåringer, mat, drikke og masse moro! Dette er takken til DEG for at du er så fantastisk at du jobber frivillig for den beste klubben i Oslo <3


Søndag: 

Den siste dagen i VolleyUka består av finaler for NM-regionlag og nedrigg. Her trenger vi mange til å hjelpe til som sekretariat og banemannskap, men også mange til å rigge ned slik at det skal gå raskt og smertefritt. Her kan man jobbe fra kl.08.30 på morgenen, og nedrigg beynner kl. 15.00. Vi satser på å bli ferdige til kl.21, men vakten er satt opp frem til 22.00 i tilfelle det tar lengre tid enn forventet. 


Alle frivillige får en bong de kan løse inn i en porsjon mat og en drikke i kiosken. 


For å melde deg på dugnad: Send mail til Annelifg@gmail.com

Innkalling til årsmøte 2018

Postet av Volleyball den 5. Nov 2018

Innkalling til årsmøte i OSI Volleyball 2018


Årsmøtet i OSI Volleyball holdes onsdag 5.desember kl. 17.00 på Domus Athletica.

Frist for innmelding av saker er 14 dager før møtet, dvs onsdag 21.november. Saker sendes til styret@volley.osi.no. Alle betalende medlemmer har stemmerett og talerett og er hjertelig velkomne. På årsmøtet vil vi gjennomgå og stemme over innkomne saker, årsrapporter og budsjett, samt velge nytt styre. Saksliste og sakspapirer vil bli publisert senest 28.november.


Velkommen!

Mvh

Styret i OSI VolleyballPåmelding til dugnad under VolleyUka

Postet av Volleyball den 30. Okt 2018

Nå er påmeldingen for å jobbe dugnad under VolleyUka endelig åpen! Dette er en super og ikke minst morsom mulighet til å jobbe tilbake pengene fra dugnadsdepositumet. I år varer VolleyUka fra 7-13 januar og vi trenger flinke folk hver eneste dag, både på dag-og kveldstid. Oppgavene vil bestå av blant annet rigging av baner, billettsalg, kiosksalg, kampfunksjonærer m.m.

Her er en kort og overordnet oversikt over hva som skal de skje de ulike dagene
Mandag: Opprigging av bane og bedriftsturnering 
Tirsdag: Opprigging av bane (kun dagtid denne dagen) 
Onsdag: EM-kvallik
Torsdag: Opprigging av bane og turnering for folkehøyskole 
Fredag: NM region 
Lørdag: Cupfinale 
Søndag: NM region og nedrigging av bane

Etter en ukes hard jobbing, vil det bli arrangert en frivilligfest for de som har jobbet dugnad under VolleyUka.

Ønsker du å jobbe dugnad send mail til annelifg@gmail.com med navn, mobilnummer og om du ønsker å jobbe morgen/formiddag eller ettermiddag/kveld. Skriv gjerne om det er spesifikke tidspunkter du kan møte opp, eller må dra fra hallen. Det er også mulighet for å ønske seg spesifikke oppgaver, men det er dessverre ikke garantert at man får dem.

Har du spørsmål ikke nøl med å ta kontakt til annelifg@gmail.com
I morgen er det interessemøte for VolleyUka!

Postet av Volleyball den 10. Okt 2018

I morgen er det interessemøte for VolleyUka! Dette er en veldig bra mulighet til å få informasjon om årets kuleste dugnad. Bli med og finn ut hvordan du kan bidra og jobbe inn dugnadsdepositumet ditt ! 
Treningssamling 2018

Postet av Volleyball den 2. Okt 2018

Da var treningssamlingen med OSI volleyball over for i år! 

Lørdag morgen møtte vi på Domus Athletica til mye moro og volleyballspill. OSI var i år så heldig å ha Ragnar Wisløff som trener for helgen, og vår egen Håvard Svenning Berge som bidro med et lite styrke-/bevegelighets-opplegg. Gruppen ble delt i to, hvor den ene begynte med volleyballtrening med Ragnar mens den andre gruppen begynte med Håvard. Halvveis fram til lunsj byttet de om slik at alle fikk være innom begge postene. 

Til lunsj grillet vi grillpølser og serverte frukt, og sosialansvarlig Fredrik kjørte en quiz i siste del av lunsjen. Vi fikk besøk av OSI sin nye samarbeidspartner Clubassist, som stilte med diverse treningstøy og sko som medlemmene kunne kjøpe. 

Etter lunsj var det tid for teambuilding. Vi delte hele gruppen inn i fem lag. Lagene skulle så konkurrere i forskjellige oppgaver, og det virket som folk hadde det moro. Det var i alle fall veldig underholdende å se på! Vi avsluttet dagen i Domus med å dele inn i lag og spille mix-kamper. 

På kvelden hadde lagene avtalt vorspiel seg imellom, før vi alle møttes på Ophelia senere på kvelden.

Søndag morgen stod vi igjen klare for volleyballtrening på Domus. Ragnar kjørte et opplegg med alle sammen frem til lunsj. Vi satte oss ut i solen og spiste pølser, før vi gikk inn og spilte turnering resten av dagen. Oppmøte var veldig bra og stemningen var upåklagelig.


Vi gleder oss til neste OSI volleyball-arrangement! Interessemøte Volleyuka 2019!

Postet av Volleyball den 1. Okt 2018

Hei!

Vi er i full gang med planlegging av VolleyUka 2019, og har allerede vært i møte med Volleyballforbundet. Vi er en del fra styret som skal jobbe med dette, men vi trenger forsterkninger utenfra! Kunne du tenke deg å være med på gjennomføringen av Norges største Volleyball-arrangement? Vi holder et interessemøte torsdag den 11. Oktober kl.18.30 på Domus!

Her er det mulig å delta uansett om du kunne tenke deg planleggingsansvar, eller om du bare ønsker å få litt mer informasjon om hvordan du kan jobbe inn dugnadsdepositumet i løpet av VolleyUka. Det er ikke forpliktende å møte opp på dette møtet, men det er en flott mulighet til å få litt mer informasjon om hva VolleyUka går ut på, og hvordan du kan bidra.

 

Det vil være lett servering på møtet! Vi trenger spillere!

Postet av Volleyball den 16. Sep 2018

Det er fortsatt plass til spillere på D7! Damer 7 spiller i 5.divisjon, og passer perfekt for deg som er nybegynner eller har spilt litt, og ønsker å spille kamper i seriespill.

Laget trener i idrettsbygningen på Blindern mandager 16.00-17.30 og tirsdager 20.15-21.45.

Vi har dessverre ikke gratis prøvetrening lenger, men vi kjører uttak uke 38 (17. og 18. september) og evt uke 39 om det trengs. Det trengs SiO-medlemskap eller enkeltbillett for inngang. 

Ikke nøl med å møte opp om du er nysgjerrig! 

Spørsmål kan rettes til sportslig leder Line Jastrey Albertsen on facebook eller telefon 91676877


English:

We still need players on our 5th division womens team (D7)! This is perfect for you if you are a beginner or have played a little, and want to play matches in a serie. 

Trainings are at Blindern Athletica; mondays 16.00-17.30 and tuesdays 20.15-21.45.

Unfortunately we don´t offer free tryout training any more, but we will do try outs week 38 (17.th and 18.th september) and week 39 if needed. You need SiO-membership or single ticket for entrance. 

Don´t hesitate to meet up if you are curious! 

Questions? Line Jastrey Albertsen on facebook or phone 91676877OSI Volleyball søker ny økonomiansvarlig

Postet av Volleyball den 6. Sep 2018

Er du glad i økonomi og ønsker mer praktisk erfaring så er dette noe for deg. Som økonomiansvarlig er det din oppgave å holde en oversikt over hva klubben bruker penger på å komme med innspill til hvordan pengene skal benyttes. 

Dine oppgaver er: 

-    Godkjenne fakturaer 

-    Godkjenne refusjonsskjemaer fra medlemmer og sende de videre til daglig leder 

-    Følge de månedlige kostnadene ihht budsjett 

-    Holde en oversikt over de månedlige regnskapsrapportene 

-    Være med å forme klubben 


Dette styrevervet er veldig bra å ha på CV ‘en. Som økonomiansvarlig slipper du å betale depositumspengene. Husk at det er OSI sentralt som har hovedansvaret for økonomien. 


Hvis dette er noe for deg ikke nøl med å sende en epost til styret@volley.osi.no
Treningstider for sesongen 2018/2019

Postet av Volleyball den 2. Sep 2018

De endelige treningstidene for sesongen er klare og vil gjelde frå i morgen. 


D7 vil ikke ha trening i morgen (mandag 03/08) 


Engslish: 

The training times for the season are ready and will start tomorrow. 


D7 will not have practice tomorrow (monday 03/08)OSI volleyball søker trenere

Postet av Volleyball den 20. Aug 2018


Det er fortsatt mulig å bli trener i landets triveligste studentklubb! Som trener i OSI volleyball får du gratis treningskort på SiO Athletica og en symbolsk trenerlønn på slutten av sesongen, i tillegg til at du får bli en del av en klubb med høyt sportslig nivå og unikt samhold. Vi har flere sosiale tilstelninger i løpet av sesongen, for eksempel treningssamling, turneringer og julebord. Dersom du er interessert i å være trener kan du kontakte sportslig leder Mari Ask på mari.ask@gmail.com

Vi er interessert i trenere med ulik erfaring, så ikke nøl med å ta kontakt dersom dette høres spennende ut!


OSI har fått ny nettbutikk!

Postet av Volleyball den 19. Aug 2018
OSI har fått ny samarbeidspartner, ClubAssist, og den nye nettbutikken er nå oppe å går. Her finner du det du trenger av volleyballutstyr og idrettsutstyr ellers,  samt den nye klubbkolleksjonen. 


Som OSI-medlem får du minimum 30% på hele nettbutikken!


Merk at månedens tilbud er 50% på alt av sko og tekstiler fra Mizuno!


https://www.clubassist.no/butikk/klubb-med-avtale/osi


Kom gjerne med tilbakemelding til styret om det er noe utstyr dere savner. Treningstider uke 34

Postet av Volleyball den 19. Aug 2018

Vil du vere med å spille volleyball i Oslo sin beste studentklubb? Bli med på uttak hos OSI volleyball! Tidspunkt for uttak for de ulike lagene finner du vedlagt. Merk at det kan bli endringer i tidene ved senere tidspunkt. Eventuelle endringer vil bli postet på facebook og vår hjemmeside. 

ENGLISH: 
Do you want to play volleyball in Oslo´s best student club? Join OSI volleyball try-outs! You´ll find the different times for all the teams in this post. Note that there may be changes in these times. Any changes will be posted on facebook and our website. 


Informasjon om OSI

Postet av Volleyball den 12. Aug 2018Treningstider uke 33

Postet av Volleyball den 10. Aug 2018

Tidspunkt for uttakstreninger for de ulike lagene i uke 33 er klare. Det kan bli endringer i tidene, så de gjelder altså bare i førstkommende uke. Eventuelle endringer vil bli lagt ut senere. 


ENGLISH: 
The times for try-outs for all teams in week 33 are ready. There may be changes, so the times are only for the upcoming week. Any changes will be posted later.OSI Volleyball sitt bilete.OSI volleyball søker trenere

Postet av Volleyball den 7. Aug 2018

Bilderesultat for volleyball animated images

Landets triveligste studentklubb søker nye trenere på flere nivå! Som trener i OSI volleyball får du gratis treningskort på SiO Athletica og en symbolsk trenerlønn på slutten av sesongen, i tillegg til at du får bli en del av en klubb med høyt sportslig nivå og unikt samhold. Vi har flere sosiale tilstelninger i løpet av sesongen, for eksempel treningssamling, turneringer og julebord. Dersom du er interessert i å være trener kan du kontakte sportslig leder Mari Ask på mari.ask@gmail.com

Vi er interessert i trenere med ulik erfaring, så ikke nøl med å ta kontakt dersom dette høres spennende ut!TRENINGSTIDER D1 OG H1

Postet av Volleyball den 3. Aug 2018

OSI Volleyball sitt bilete.


Har du tenkt å prøve deg på D1 eller H1 til høsten? Da kan du møte opp på Domus Athletica desse tidene: 

D1: 
Onsdag kl. 18.00-20.00 
Torsdag kl. 17.30-19.00 

H1: 
Onsdag kl. 20.00-21.30 
Torsdag kl. 19.00-21.00 

Når du kommer til Domus vil noen frå OSI møte deg ved resepsjonen og gi deg den informasjonen du trenger. Treningstidene for de andre lagene til OSI kommer så snart de er klare. 

ENGLISH: 
Do you want to try out for D1 or H1 this season? You´ll find us at Domus Athletica at the following times: 

D1 (woman 1 division): 
Wednesday at 18.00-20.00
Thursday at 17.30-19.00 

H1 (men 1 division): 
Wednesday at 20.00-21.30 
Thursday at 19.00-21.00

When you arrive at Domus there will be a representative from OSI to meet you with the information you need. Times for try-outs for our other teams will come soon. Uttak for sesong 2018/2019

Postet av Volleyball den 27. Jul 2018

OSI vil snart starte sitt uttak for volleyballsesongen 2018/2019. Her er en oversikt over lagene du kan prøve deg på: 


DAMER: 

D1 - 1 divisjon 

D2 - 2 divisjon 

D3 - 3 divisjon 

D4 - 3 divisjon 

D5 - 4 divisjon 

D6 - 4 divisjon 

D7 - 5 divisjon 


HERRER: 

H1 - 1 divisjon 

H2 - 2 divisjon 

H3 - 2 divisjon 

H4 - 4 divisjon

H5 - 5 divisjon 


Uttak for lagene i 1 divisjon starter 8 august. Uttaket for de øvrige lagene starter 13 august. Treningstider for de ulike lagene vil komme snart. TRENEREVALUERING

Postet av Volleyball den 18. Apr 2018

Håper alle tar seg 10 minutter til å svare på undersøkelsen. Det vil hjelpe trenerene til å bli enda bedre, og dermed kunne bidra til enda bedre kvalitet på treninger og kamp neste sesong.


I undersøkelsen har dere også muligheten til å komme med anonyme tilbakemeldinger til volleyballstyret. 

 

Link til undersøkelsen: https://goo.gl/forms/RsBQ4ZceW... 


PÅ FORHÅND TAKK FOR HJELPEN!

Tilbakebetaling av dugnadsdepositum

Postet av Volleyball den 14. Feb 2018

Har du jobbet dugnad og vil ha refundert depositumet ditt?

Slik gjør du det: 

 • Last ned refusjonsskjema
 • Fyll ut skjemaet
  • Du får tilbakebetalt 100 kroner per time
  • Det er ikke mulig å få refundert mer enn du har betalt inn i depositum
 • Send skjemaet på mail til økonomiansvarlig: okonom@volley.osi.no
  • NB! Skjemaet skal sendes i PDF-format

Husk å signere skjemaet :) OSI volleyball søker nye spillere til D3, D4, H3 & nybegynnere

Postet av Volleyball den 22. Jan 2018


Enkelte av lagene våre trenger påfyll av spillere, og for de aktuelle lagene blir det arrangert prøvetreninger i uke 5 og 6. For prøvetrening med D3 eller H3, se etter en person i OSI-tøy i resepsjonen. Her kan du skrive deg på en liste for å få gratis inngang til hallen under prøvetreningen. For prøvetrening med D4 må du kontakte treneren på forhånd (mer info om dette lenger ned). Prøvetreninger arrangeres på følgende tidspunkt:

Damer 2. divisjon (D3): 

 • Tirsdag 30.01 kl. 1900-2030 (Blindern Athletica) 
 • Onsdag 31.01 kl. 2015-2145 (Domus Athletica) 
 • Tirsdag 06.02 kl. 1900-2030 (Blindern Athletica)

Damer 3. divisjon (D4):

D4 søker en ekstra opplegger, og interesserte spillere med erfaring fra leggerposisjon bes om å kontakte trener Kristoffer Søllesvik på facebook eller SMS (48120595) på forhånd. 

 • Mandag 29.01 kl 2000-2145 (Blindern Athletica) 
 • Tirsdag 30.01 kl. 1730-1900 (Blindern Athletica). 
Herrer 2. divisjon (H3): 

 • Tirsdag 30.01 kl. 1730-19000 (Blindern Athletica) 
 • Onsdag 31.01 kl. 1830-2000 (Domus Athletica) 
 • Tirsdag 06.01 kl. 1730-1900 (Blindern Athletica) 
 • Onsdag 07.02 kl. 1830-2000 (Domus Athletica ) 


Nybegynnergruppa består av både damer og herrer, og har ledige plasser. Her arrangeres det ikke prøvetreninger, det er bare å møte opp på trening mandager fra 1600-1800 på Blindern Athletica.


Vel møtt!


Årsmøte og nytt styre

Postet av Volleyball den 18. Jan 2018


6.desember ble det avholdt årsmøte i OSI Volleyball. Vedtatte årsmøte-papirer finnes her

Under årsmøtet ble det vedtatt nytt styre. Det nye styret er allerede godt i gang med arbeidet, og ser fram til et innholdsrikt år. Vi tar gjerne imot innspill fra medlemmene våre, så ikke nøl med å sende oss en e-post til styret@volley.osi.no med spørsmål kommentarer eller forslag. 


Følgende ble valgt inn i det nye styret:

 Leder: Kjell-Erik Kvamsdal

 Nestleder: Ingrid Thoner Karlsson

 Økonom: Stine Hvidsten Jensen

 Sekretær: Malene Konradsen

 Sportslig leder: Mari Hunstad Ask

 Sportslig leder: Line Jastrey Albertsen

 Dugnadsansvarlig: Beate Anstensrud

 SoMe: Ingeborg Førde

 Materialansvarlig: Liselotte Seljom

 Sosialansvarlig: Fredrik Sårheim

 Torpedo og styremedlem: Anne-Li Fossgård Gudmundsen

 Økonom og styremedlem: Guro Oksavik Mestad


Vi vil presentere hvert styremedlem på Instagram i tiden fremover, så følg oss på instagram @osivolleyball for å få et ansikt og mer info om styremedlemmene!