Trondheimstur, veldedighetshelg og studentoppgjør

Postet av Volleyball den 4. Nov 2021

(Foto: NTNUI Blits/ Jonas Schwarzwälder)

Trondheim er kjent for å være studentby nummer 1 i Norge, men kan de spille volleyball? Det var et av flere temaer i bilene på vei oppover til trønderbartenes hovedstad. Før vi kommer tilbake til svaret, må det snakkes litt om andre ting.

Forrige uke hadde NTNUI volleyball sitt største engasjement rundt rosasløyfe-aksjonen noensinne. Det er viktig å sette fokus på dette og vi OSI har vært med vi også. Rosa trening ble gjennomført i noen små og vel tettsittende t-skjorter og singleter. Takk til damene som lånte oss disse, dere vet hvem dere er! Vår eminente trener Halvor hadde også sagt at for hver som stilte med rosa trøye, skulle han donere 100kr til OSI volleyball sin innsamling. Dette resulterte i rekordoppmøte på trening og alle iført rosa. Takk for Halvors bidrag på 1700kr.

Stemningen var bra etter en god treningsuke og vi satte oss i biler og på fly og reiste oppover mer mannsterke enn NTNUI klarte å stille til kamp.

Det var rettet stor oppmerksomhet til oppgjøret i Dragvoll. OSI stilte med fire tidligere NTNUIere som hadde blod på tann, resten av laget vil bare gruse alle uansett hvor de er fra. NTNUI startet med ett tungt servepress i første settet og vi falt litt bakpå fra start. Tidlig i settet smalt midtspiller Cato på NTNUI til på en shoot som traff legger Palm midt i ansiktet. Etter denne var ristet bort, klarte vi å hente oss inn og spilte helt jevnt med NTNUI ut første sett. NTNUI tok settet med samme margin som de hadde åpnet med. Andre settet styrte vi helt klart. Her vartet midtspillerne Lars Holing og Mads Sundseth opp med en haug med gode blokk- og angrepspoeng, Helge slo ballen fra pipe ned på 3,5m, Runar trøkket til på serve og Timothy viste at hvite menn kan fly. Hallen var fullpakket, og stemningen var til å ta og føle på. Cheerleadere som var lovet fra NTNUI på forhånd var ikke å se, her må vi si at NTNUI skuffet, men nok om det. 

Tilbake i kampen sto det nå 1 – 1 i sett og man kan si vi styrte kampen på godt og vondt. I tredje settet klarte vi dessverre ikke å holde trykket oppe, litt mange egne feil resulterte i settseier til NTNUI og vi fikk fjerde settet til å hente oss inn. Det ble dessverre ikke noen storybook ending denne gangen og vi måtte se oss slått på bortebane. Vi tar med oss at vi viser utrolig bra toppnivå og at når NTNUI kommer til oss i februar, så skal vi vise hva OSI er gode for. Vil her bruke en liten setning på å gratulere lille Palm for at han ble kampens MVP, for så å rette fokuset over på at vi hadde flest serve ess i kampen, så for de som valgte oss, takk for tillitten. De som ikke hadde oss, synd for dere!

Etter kampen samlet vi oss i skammekroken og fikk klar beskjed om at vi måtte trene mer på å holde energinivået oppe igjennom hele kampen. Dette blir fokuset fremover og vi trente godt på dette på felles vors og bytur med NTNUI herrene. Turene hjem er ikke så mye å rapportere fra, så takk for oss for denne gang, dere hører fra oss allerede til neste helg. Da går turen til Sandnes og åttedelsfinale i NM.


OSI H1, Herman Palm 


Hvis man vil se bilder fra kampen har NTNUI Blits lagt ut en rekke bilder her: https://www.mediearkiv.ntnui.no/Volleyball/2021/Pink-Ribbon-Week/H-Elite-vs-OSI/
Reisebrev H1- sesongens første kamp

Postet av Volleyball den 14. Okt 2021

Ett reisebrev tur/retur det kalde nord.

Studentklubb er studentklubb, vi på OSI Herrer Elite ble strukket litt tynn i serieåpningen. Det var nemlig slik at vi måtte dele oss litt for å kunne ha ett lag som stilte til serieåpning og ett lag som skulle gå hele veien å vinne student-NM! Vi klarte i hvert fall å vinne på hjemmebane og All star- laget var fullt av våre menn!

Vi slapp å kjøre eller ta hurtigruten til Tromsø denne gangen (folk på laget har tydeligvis prøvd begge deler). Anbefales ikke å kjøre var dommen, hurtigruten uten storm var en fin masterskriving-opplevelse ble det sagt. Men helt lett var det ikke å fly heller, munnbindpåbud eksisterer fortsatt noen steder, (hvem skulle trodd det?). Å komme seg til Gardermoen fra Nasjonalteateret var ikke bare lett det heller. Følge med på hvilket tog man skal ta når det er flere spor er også forvirrende. Undertegnede lot tre tog kjøre forbi bak seg før han oppdaget at det neste toget han kunne ta ville være fremme på Gardermoen 12:17, flyet skulle gå 12:35. Heldigvis gikk flyet fra A2 og ikke de beryktede B-gatene. Resten av gjengen var litt mer rutinerte og det ble ikke rapportert om noen problemer, annet at Dansken flittig måtte dele ut sine dyrebare munnbind da nesten alle hadde glemt dette. Det ble tidlig rapportert fra de som reiste før på dagen at det i Nord-Norge er blitt kaldt! Vinterjakke på!

Tromsø by har bestemt seg for å at å være Nordens Paris ikke er nok, nå vil de bli verdens beste juleby. Dette går nå ikke an, som Tim påpekte gjentatte ganger: «alle byggene er jo så stygge». Undertegnede, som ikke er partisk i det hele tatt, vet at de ikke har sjans mot Drøbak. Mer om krigen kan man lese om her: https://www.nrk.no/tromsogfinnmark/tromso-gar-til-_julekrig_-mot-drobak-og-finland-_-vil-bli-juleby-nummer-en-1.15673609 Men en trivelig by, med noe overpriset øl er det nå. Etter middag på pastafabrikken for noen og Egon for andre, ble fotball, frisbeegolf  og sandvolleyball konsumert på diverse pcer og tv skjermer på rommene som oppladning før morgendagens kamp mot BK Tromsø.

Lørdagens begivenheter: Vi sto opp tidlig og spiste en god frokost som trener Halvor hadde vartet opp med. Han bodde i det han kalte for Penthousen sin, litt rart kallenavn når den var under bakken. Andre ville nok kalt den en kjellerhybel. Sove ræva gjorde han i hvert fall etter egen uttalelse. Der ble planene lagt og vi følte oss klar til kamp.

Når vi kom til hallen hadde BKT lagt ut det gode taraflex sportsgulvet så det ikke er tvil om hvilke linjer vi spiller på. Tromsø er flinke til å arrangere godt, men i et forsøk på å psyke oss ned, skrudde de av høyttaleren der vi skulle varme opp. Dette løste kaptein Ruben godt med å velge at vi skulle bytte side med dem etter trekningen. Selve kampen er det ikke så mye å rapportere om, Tromsø presset utrolig godt på serve, Timothy ble toppscorer og alle som reiste fikk prøve seg på banen. Gratulerer til Kåre og Jarle som debuterte i eliteserien!

Etter kampen fikk vi se en forrykende kamp mellom KFUM Volda og BKT damene, har kan det rapporteres om spektakulære forsvarshandlinger og hardtslående damer, takk for godt show og igjen gratulerer til BKT som vant den kampen også!

Vi dro samlet hjem. Her gikk det fort fra vi landet til vi igjen var samlet hos Halvor, denne gangen hjemme hos han i en mye bedre leilighet! Der heiet vi inn Anders og Christian som igjen er historiske. Mestvinnende lag i Europa noensinne, det er så rått! Etter det slukket vi sorgene våre og ser frem mot neste helg hvor vi tar imot Førde hjemme. Da er det bare å møte opp i Domus Athletica søndag 17.10 klokken 14:30 og heie oss frem!

OSI Herrer Elite, Herman.
Treningsoversikt sesongen 2022-2023 / Training Schedule season 2022-2023

Postet av Volleyball den 28. Aug 2021

Håper alle prøvetreninger har gått fint så langt for alle sammen! Over ligger treningsoversikten for sesongen 2022-2023.

(Alle lagene skal bruke Spond appen fremover)

 Vi sees i hallen, la oss ha det gøy sammen :D 

------------------------------------------------------------------------

We hope tryouts has been good so far for everyone! You can find the training schedule above for this season, 2022-2023. 

(Every team will continue using the Spond app) 

See you on the court, let us have fun together :DNB! Endringer på treningene onsdag/ Changes in the training schedule Wednesday

Postet av Volleyball den 24. Aug 2021

Det er blitt gjort noen endringer i treningstidene på onsdag denne uken . De nye tidene er som følger: 

Kl. 17.30-19.45: D2, H2 og H3 

Kl. 19.45-21.45: H1, D1 og D3

-------------------------------------------

Some changes have been made in the training schedule on this Wednesday. The new schedule this Wednesday is: 

Kl. 17.30-19.45: D1, H2 og H3 

Kl. 19.45-21.45: H1, D2 og D3 Arrangementhåndboka

Postet av Volleyball den 19. Aug 2021

Intensjonen med denne håndboka er å gjøre det mer oversiktlig hva som er den enkeltes arbeidsoppgave ved funking av våre arrangementer i Domus Athletica. I løpet av en sesong arrangerer vi omtrent 30 seriekamper, som krever en del dugnad. Erfaringsmessig er det mange som er litt uklare på hva som er deres oppgaver, så målet med dette skrivet er å gjøre det lettere å funke. Spørsmål om funking eller denne håndboka kan rettes til arrangementsansvarlig i OSI Volleyball på mail: arrangement@volley.osi.no. 


Arrangementshåndbok OSI.docx.pdfOppstart uttakstreninger/ Startup with the tryouts

Postet av Volleyball den 16. Aug 2021

Da er vi endelig klare for å starte uttakstreningene! Først ut er elite og 1.divisjon som starter opp allerede denne uken. Neste uke starter uttakstreningene for de lavere divisjonene. 

På grunn av Covid-19 er vi nødt til å vite på forhånd hvor mange som kommer på trening. Derfor må man skrive seg inn på påmeldingsskjema: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1oHIXYspL5JdmVreCSGlqtrR2IanFiprMukmVkXvqS7I/edit#gid=766883176

Mandag Blindern kl. 17.00-19.00: H1 (elite menn) 

Tirsdag Blindern kl. 17.30-19.00: D1 (1.div kvinner) 

Tirsdag Blindern kl. 19.00-20.30: H2 (1.div menn) 

Onsdag Domus kl. 17.30-19.30: H1 og H2 

Torsdag Domus kl. 19.30-21.45: H1 og D1

NB! Disse tidene gjelder kun denne uken! 


Vi gleder oss til å se dere i hallen! 


Finally we are ready to begin with the tryouts! First out is the tryouts for our Elite team and 1. division teams who is starting this week. And the next week we will continue with the tryouts for the lower divisions. 

Because of Covid-19 we need to know how the number of people in the training area for each group. Therefore you need to register in a form before practice: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1oHIXYspL5JdmVreCSGlqtrR2IanFiprMukmVkXvqS7I/edit#gid=0

Monday Blindern kl. 17.00-19.00: H1 (Elite men) 

Tuesday Blindern kl. 17.30-19.00: D1 (1.div women) 

Tuesday Blindern kl. 19.00-20.30: H2 (1.div men) 

Wednesday Domus kl. 17.30-19.30: H1 og H2 

Thursday Domus kl. 19.30-21.45: H1 og D1

NB! These training times only apply this week! 


We all look forward to see you on the court! Volleyball sesongen 2021/2022

Postet av Volleyball den 4. Aug 2021

(For English see below)


Endelig er det august og det betyr at volleyballsesongen 2021/2022 snar er i gang! Vi får mye spørsmål om dagen angående oppstart av sesongen og uttakstreninger. På grunn av korona er det fremdeles litt uvisshet om når vi starter opp, men det blir mest sannsynlig i løpet av august. Informasjon om tidspunkt for oppstart og uttakstreninger vil publiseres både her og på facebooksiden vår så fort vi har datoene klare. Volleyballstyret jobber på spreng for å få alt klart slik at vi kan ønske både ny og gamle spillere tilbake i hallen! Finally it is August, and that means that the volleyball season 2021/2022 soon will begin! Lately we have received a lot of questions regarding when the tryouts begin. Because of corona there is still some uncertainty surrounding exact date, but most likely we will start with the tryouts some time in August. Information regarding when the tryouts begin and how you sign up will be postet here and on our Facebook page as soon as we have it all have been settled. The volleyball board is working really hard so we can finally welcome both new and old players back on the court!