Prøvetreninger uke 3 & 4 / Try-outs week 3 & 4

Postet av Volleyball den 29. Des 2018

Vi vil åpne for prøvetrening i uke 3 og 4 hos de lagene som har plass til flere spillere. Disse ukene er det gratis inngang for nye spillere. Se etter en person i OSI-klær i resepsjonsområdet som vil slippe deg inn. Ta gjerne kontakt med treneren på det laget du vil prøve deg på på forhånd. 

Se her for treningstider. Vi trener i Blindern Athletica på mandager og tirsdager, og på Domus Athletica på onsdager og torsdager. 

Disse lagene har plass til nye spillere:

D7 - plass til mange - Kontaktperson: Pedram Mireftekhari, mireftekhari@gmail.com

D6 - Kontaktperson: Ingrid Thoner Karlsson, ingridthoner@gmail.com

H5 - midt/libero - Kontaktperson: Sondre Røyksund, Sondreroyksund@gmail.com

H4 - midt/dia - Kontaktperson: Carl Willem van Doorn, carldoorn@hotmail.no

H3 - midt/kant - Kontaktperson: Brendan Chen, brendantkchen@gmail.com


 ENGLISH

We will open for a new try-out period in week 3 and 4 at the teams who need more players. These weeks there will be free entry for new players. Look for a person in OSI-outfit in the reception area who will let you in. Please contact the coach in advance to let them know you're coming. 

You will find training schedule here.  We Train at Blindern Athletica on monday and tuesday, and at Domus Athletica on wednesday and thursday. 

These teams need more players: (D = women, H = men)

D7 - need players in all positions - Coach: Pedram Mireftekhari, mireftekhari@gmail.com

D6 - Coach: Ingrid Thoner Karlsson, ingridthoner@gmail.com

H5 - middle blocker/libero - Coach: Sondre Røyksund, Sondreroyksund@gmail.com

H4 - middle blocker/opposite - Coach: Carl Willem van Doorn, carldoorn@hotmail.no

H3 - middle blocker/outside hitter - Coach: Brendan Chen, brendantkchen@gmail.comFrivilligfest og årets beste dugnad!

Postet av Volleyball den 4. Des 2018

Vi trenger DEG!

Årets store dugnad nærmer seg med stormskritt, og vi trenger at nettopp DU melder deg til å jobbe!

VolleyUka er OSI Volleyballs største dugnad, og med det også vår største inntektskilde og ansikt utad. Det kommer flere tusen besøkende innom Ekeberghallen denne uken, og vi trenger din hjelp for at disse menneskene skal få en best mulig opplevelse av VolleyUka!


Se her for informasjon om hva som skjer under VolleyUka og hva vi trenger din hjelp til. Send mail til annelifg@gmail.com for å melde deg til dugnad. 


Har du hørt...

...at nytt av året er den O store frivilligfesten? Den blir arrangert på lørdag etter cupfinalene, og alle som har jobbet i løpet av uka er hjertelig velkomne. Det blir satt opp busser for de som jobber lørdagskvelden, og vi kan love en heidundranes fest for å feire en vel gjennomført uke!
Årsmøtepapirer 2018

Postet av Volleyball den 29. Nov 2018

Det nærmer seg årsmøte og vi håper så mange som mulig dukker opp.

Husk at årsmøte er deres sjanse til å påvirke hva klubben foretar seg. Bruk denne muligheten! 


Under følger papirene til årsmøtet: 

OSI Volleyball Årsberetning 2018.pdf

Grupperapport 2019.pdf

budsjett-2019-3.xlsx

Resultatregnskap-pr-avdeling.pdf

Årsmøte 2018.pdf


Sett dere godt inn i dokumentene før årsmøtet så vi får sikret en smidig gjennomgang. 

Vi gleder oss til å se mange av dere der! Informasjon om VolleyUka!

Postet av Volleyball den 8. Nov 2018

Vil du ha mer informasjon om VolleyUka? Se nedenfor!


NB! Fristen for å få førsterett på dugnadsjobbing er den 15. Desember. Etter dette åpner vi for at eksterne kan melde seg på. Det er altså lurt å være tidlig ute! 


VolleyUka 2019 varer en hel uke fom. mandag 7. januar til søndag 13.januar.

Mandag: 

Vi skal holde på med opprigg i hallen fra kl.13-kl.17! Etter dette er bedriftsturnering i hallen. Her skal vi være med på å holde turneringen gående med både sekretariatsfunksjon og dømming av kampene. Bedriftsturneringen varer fra kl.17.00 - 23.00. 


Tirsdag:

Denne dagen skal vi ferdigstille kamparena til EM-kvallik. Det er kun jobb på dagtid denne dagen, da vi må være ferdig med opprigg kl.16.00. Rigging av kamparena er derfor satt opp fra 10.00 - 16.00. Fra kl.15.00 er det trening for finalelagene i EM, så her er det også mulig å få med seg en volleyballtrening på høyt nivå. 


Onsdag:

Norge spiller EM-kvalifisering! Derfor trenger vi mange til å hjelpe til som banemannskap, billettselgere, vakter, kiosk, osv. Tenk å få sett en internasjonal kamp på skyhøyt nivå, samtidig som du kan tjene inn depositumet ditt! 

Oppmøte kiosk: 15.00

Oppmøte billettselgere, banemannskap og vakter: 15.30

Dersom du skal jobbe på denne dugnaden bør du sette av hele kvelden. 


Torsdag: 

Denne dagen starter vi opp kl.08.00 med rigging i hallen. Her trenger vi mange til å hjelpe oss. Banen som ble brukt til EM-kvalifiseringen skal flyttes, tribuner må flyttes, og hallen skal være klar til turnering for Folkehøgskoler fra kl.14.00. Vi trenger dermed noen i sekretariat for turneringen mellom kl. 14.00 og 19.00. Arbeidet fortsetter også etter turneringen, med ferdig opprigg av baner og arena til NM for regionlag. Denne dagen kan du altså jobbe helt fra kl.08.00-23.00 med ulike ting. Spesifiser derfor gjerne om du vil være med på opprigg på morgenen, Folkehøgskoleturnering (inkl. kiosk), eller opprigg på kvelden. Det er mulig å være med på flere aktiviteter for å tjene inn mer penger når man først er i hallen. 


Fredag:

NM for regionlag U16 begynner! Det skal være åpningsseremoni kl.10.00 og deretter begynner kampene! Kampene går fra litt over 10.00 til ca.19.00/20.00. Derfor har vi delt sekretariatsfunksjon, og baneansvarlig i to vakter (enten fra 09.00-15.00, eller fra 15.00-20.00). Ønsker du likevel to vakter på rad er det bare å si ifra! Man kan også jobbe i kiosk, eller med billettsalg! 


Lørdag: 

Cupfinale! 

Denne dagen trenger vi mange frivillige til å jobbe i hallen! Det skal både spilles NM-regionkamper på morgenen, og cupfinale på ettermiddagen. Vi trenger sekretariat, banemannskap, kioskselgere, billettselgere, vakter, osv. Det er mulig å jobbe fra så tidlig som 07.30 fram til ca. midt på dagen, eller fra midt på dagen og utover ettermiddag/kvelden. Hvis du ønsker å være banemannskap (balltriller, mopper, sekretariat osv) må du sette av hele dagen, og være fleksibel (man vet aldri hvor mange sett som spilles). 


Husk at det er fest for de frivillige lørdag kveld!

OSI har satt av masse penger til å holde en fest for alle de frivillige som jobber under VolleyUka, og dette blir helt sykt bra! Vi setter opp busser som tar deg direkte fra Ekeberghallen til fest dersom du jobber frivillig på lørdagen. 

Det blir kåringer, mat, drikke og masse moro! Dette er takken til DEG for at du er så fantastisk at du jobber frivillig for den beste klubben i Oslo <3


Søndag: 

Den siste dagen i VolleyUka består av finaler for NM-regionlag og nedrigg. Her trenger vi mange til å hjelpe til som sekretariat og banemannskap, men også mange til å rigge ned slik at det skal gå raskt og smertefritt. Her kan man jobbe fra kl.08.30 på morgenen, og nedrigg beynner kl. 15.00. Vi satser på å bli ferdige til kl.21, men vakten er satt opp frem til 22.00 i tilfelle det tar lengre tid enn forventet. 


Alle frivillige får en bong de kan løse inn i en porsjon mat og en drikke i kiosken. 


For å melde deg på dugnad: Send mail til Annelifg@gmail.com

Innkalling til årsmøte 2018

Postet av Volleyball den 5. Nov 2018

Innkalling til årsmøte i OSI Volleyball 2018


Årsmøtet i OSI Volleyball holdes onsdag 5.desember kl. 17.00 på Domus Athletica.

Frist for innmelding av saker er 14 dager før møtet, dvs onsdag 21.november. Saker sendes til styret@volley.osi.no. Alle betalende medlemmer har stemmerett og talerett og er hjertelig velkomne. På årsmøtet vil vi gjennomgå og stemme over innkomne saker, årsrapporter og budsjett, samt velge nytt styre. Saksliste og sakspapirer vil bli publisert senest 28.november.


Velkommen!

Mvh

Styret i OSI VolleyballLevert av IdrettenOnline