OSI volleyball søker trenere

Postet av Volleyball den 20. Aug 2018


Det er fortsatt mulig å bli trener i landets triveligste studentklubb! Som trener i OSI volleyball får du gratis treningskort på SiO Athletica og en symbolsk trenerlønn på slutten av sesongen, i tillegg til at du får bli en del av en klubb med høyt sportslig nivå og unikt samhold. Vi har flere sosiale tilstelninger i løpet av sesongen, for eksempel treningssamling, turneringer og julebord. Dersom du er interessert i å være trener kan du kontakte sportslig leder Mari Ask på mari.ask@gmail.com

Vi er interessert i trenere med ulik erfaring, så ikke nøl med å ta kontakt dersom dette høres spennende ut!


OSI har fått ny nettbutikk!

Postet av Volleyball den 19. Aug 2018




OSI har fått ny samarbeidspartner, ClubAssist, og den nye nettbutikken er nå oppe å går. Her finner du det du trenger av volleyballutstyr og idrettsutstyr ellers,  samt den nye klubbkolleksjonen. 


Som OSI-medlem får du minimum 30% på hele nettbutikken!


Merk at månedens tilbud er 50% på alt av sko og tekstiler fra Mizuno!


https://www.clubassist.no/butikk/klubb-med-avtale/osi


Kom gjerne med tilbakemelding til styret om det er noe utstyr dere savner. 







Treningstider uke 34

Postet av Volleyball den 19. Aug 2018

Vil du vere med å spille volleyball i Oslo sin beste studentklubb? Bli med på uttak hos OSI volleyball! Tidspunkt for uttak for de ulike lagene finner du vedlagt. Merk at det kan bli endringer i tidene ved senere tidspunkt. Eventuelle endringer vil bli postet på facebook og vår hjemmeside. 

ENGLISH: 
Do you want to play volleyball in Oslo´s best student club? Join OSI volleyball try-outs! You´ll find the different times for all the teams in this post. Note that there may be changes in these times. Any changes will be posted on facebook and our website. 






Informasjon om OSI

Postet av Volleyball den 12. Aug 2018



Treningstider uke 33

Postet av Volleyball den 10. Aug 2018

Tidspunkt for uttakstreninger for de ulike lagene i uke 33 er klare. Det kan bli endringer i tidene, så de gjelder altså bare i førstkommende uke. Eventuelle endringer vil bli lagt ut senere. 


ENGLISH: 
The times for try-outs for all teams in week 33 are ready. There may be changes, so the times are only for the upcoming week. Any changes will be posted later.



OSI Volleyball sitt bilete.



OSI volleyball søker trenere

Postet av Volleyball den 7. Aug 2018

Bilderesultat for volleyball animated images

Landets triveligste studentklubb søker nye trenere på flere nivå! Som trener i OSI volleyball får du gratis treningskort på SiO Athletica og en symbolsk trenerlønn på slutten av sesongen, i tillegg til at du får bli en del av en klubb med høyt sportslig nivå og unikt samhold. Vi har flere sosiale tilstelninger i løpet av sesongen, for eksempel treningssamling, turneringer og julebord. Dersom du er interessert i å være trener kan du kontakte sportslig leder Mari Ask på mari.ask@gmail.com

Vi er interessert i trenere med ulik erfaring, så ikke nøl med å ta kontakt dersom dette høres spennende ut!



TRENINGSTIDER D1 OG H1

Postet av Volleyball den 3. Aug 2018

OSI Volleyball sitt bilete.


Har du tenkt å prøve deg på D1 eller H1 til høsten? Da kan du møte opp på Domus Athletica desse tidene: 

D1: 
Onsdag kl. 18.00-20.00 
Torsdag kl. 17.30-19.00 

H1: 
Onsdag kl. 20.00-21.30 
Torsdag kl. 19.00-21.00 

Når du kommer til Domus vil noen frå OSI møte deg ved resepsjonen og gi deg den informasjonen du trenger. Treningstidene for de andre lagene til OSI kommer så snart de er klare. 

ENGLISH: 
Do you want to try out for D1 or H1 this season? You´ll find us at Domus Athletica at the following times: 

D1 (woman 1 division): 
Wednesday at 18.00-20.00
Thursday at 17.30-19.00 

H1 (men 1 division): 
Wednesday at 20.00-21.30 
Thursday at 19.00-21.00

When you arrive at Domus there will be a representative from OSI to meet you with the information you need. Times for try-outs for our other teams will come soon.