Påmelding til dugnad under VolleyUka

Postet av Volleyball den 30. Okt 2018

Nå er påmeldingen for å jobbe dugnad under VolleyUka endelig åpen! Dette er en super og ikke minst morsom mulighet til å jobbe tilbake pengene fra dugnadsdepositumet. I år varer VolleyUka fra 7-13 januar og vi trenger flinke folk hver eneste dag, både på dag-og kveldstid. Oppgavene vil bestå av blant annet rigging av baner, billettsalg, kiosksalg, kampfunksjonærer m.m.

Her er en kort og overordnet oversikt over hva som skal de skje de ulike dagene
Mandag: Opprigging av bane og bedriftsturnering 
Tirsdag: Opprigging av bane (kun dagtid denne dagen) 
Onsdag: EM-kvallik
Torsdag: Opprigging av bane og turnering for folkehøyskole 
Fredag: NM region 
Lørdag: Cupfinale 
Søndag: NM region og nedrigging av bane

Etter en ukes hard jobbing, vil det bli arrangert en frivilligfest for de som har jobbet dugnad under VolleyUka.

Ønsker du å jobbe dugnad send mail til annelifg@gmail.com med navn, mobilnummer og om du ønsker å jobbe morgen/formiddag eller ettermiddag/kveld. Skriv gjerne om det er spesifikke tidspunkter du kan møte opp, eller må dra fra hallen. Det er også mulighet for å ønske seg spesifikke oppgaver, men det er dessverre ikke garantert at man får dem.

Har du spørsmål ikke nøl med å ta kontakt til annelifg@gmail.com




I morgen er det interessemøte for VolleyUka!

Postet av Volleyball den 10. Okt 2018

I morgen er det interessemøte for VolleyUka! Dette er en veldig bra mulighet til å få informasjon om årets kuleste dugnad. Bli med og finn ut hvordan du kan bidra og jobbe inn dugnadsdepositumet ditt ! 




Treningssamling 2018

Postet av Volleyball den 2. Okt 2018

Da var treningssamlingen med OSI volleyball over for i år! 

Lørdag morgen møtte vi på Domus Athletica til mye moro og volleyballspill. OSI var i år så heldig å ha Ragnar Wisløff som trener for helgen, og vår egen Håvard Svenning Berge som bidro med et lite styrke-/bevegelighets-opplegg. Gruppen ble delt i to, hvor den ene begynte med volleyballtrening med Ragnar mens den andre gruppen begynte med Håvard. Halvveis fram til lunsj byttet de om slik at alle fikk være innom begge postene. 

Til lunsj grillet vi grillpølser og serverte frukt, og sosialansvarlig Fredrik kjørte en quiz i siste del av lunsjen. Vi fikk besøk av OSI sin nye samarbeidspartner Clubassist, som stilte med diverse treningstøy og sko som medlemmene kunne kjøpe. 

Etter lunsj var det tid for teambuilding. Vi delte hele gruppen inn i fem lag. Lagene skulle så konkurrere i forskjellige oppgaver, og det virket som folk hadde det moro. Det var i alle fall veldig underholdende å se på! Vi avsluttet dagen i Domus med å dele inn i lag og spille mix-kamper. 

På kvelden hadde lagene avtalt vorspiel seg imellom, før vi alle møttes på Ophelia senere på kvelden.

Søndag morgen stod vi igjen klare for volleyballtrening på Domus. Ragnar kjørte et opplegg med alle sammen frem til lunsj. Vi satte oss ut i solen og spiste pølser, før vi gikk inn og spilte turnering resten av dagen. Oppmøte var veldig bra og stemningen var upåklagelig.


Vi gleder oss til neste OSI volleyball-arrangement! 



Interessemøte Volleyuka 2019!

Postet av Volleyball den 1. Okt 2018

Hei!

Vi er i full gang med planlegging av VolleyUka 2019, og har allerede vært i møte med Volleyballforbundet. Vi er en del fra styret som skal jobbe med dette, men vi trenger forsterkninger utenfra! Kunne du tenke deg å være med på gjennomføringen av Norges største Volleyball-arrangement? Vi holder et interessemøte torsdag den 11. Oktober kl.18.30 på Domus!

Her er det mulig å delta uansett om du kunne tenke deg planleggingsansvar, eller om du bare ønsker å få litt mer informasjon om hvordan du kan jobbe inn dugnadsdepositumet i løpet av VolleyUka. Det er ikke forpliktende å møte opp på dette møtet, men det er en flott mulighet til å få litt mer informasjon om hva VolleyUka går ut på, og hvordan du kan bidra.

 

Det vil være lett servering på møtet!