Feil i medlemssystem

Postet av Volleyball den 25. Sep 2017

Hei alle medlemmer og tidligere medlemmer!


Det ser ut som det er litt trøbbel med medlemssystemet vårt: En del gamle medlemmer som har vært meldt ut for lenge siden har av en eller annen grunn havnet i medlemsregisteret vårt på nytt da medlemlistene fra Idrettens systemer ble importert til det nye systemet, og deretter blitt fakturert automatisk. Vi beklager denne feilen og ber de dette gjelder ta kontakt med styret så vi kan slette deg fra medlemslistene våre og fjerne faktura.

I tillegg kan det se ut til at en del har blitt fakturert dobbelt opp, antageligvis pga. duplikatprofiler som alle har blitt fakturert. Gjelder dette deg, ta kontakt.

Vi beklager bryet, og gjør det vi kan for å rette det opp!

Mvh

Styret i OSI Volleyball







Vel gjennomført treningssamling

Postet av Volleyball den 20. Sep 2017

Forrige uke ble alle lagene ferdig med uttakene sine, og vi gjennomførte en felles treningssamling i helgen. Dette ble en suksess, med 60 deltakere som koste seg sammen på volleyballtreninger, teambuilding og festligheter. En fin måte å bli kjent med andre medlemmer i klubben på tvers av lagene! 

Til helga braker sesongen løs for 7 av lagene våre som deltar i rankingturnering. Vi ønsker dem lykke til, alle sammen!

Årlig team-building konkurranse hvor laget raskest mulig skal komme seg opp en presenning full av grønnsåpe. En klassiker!


Vinnere av sosial-turnering på søndag

Flink trener :)

Intimgrensene blir testet under grønnsåpe-konkurransen
Eline flyr høyt